gamma definitief aan tjalkstraat in raalte

De Karwei in Raalte wordt een Gamma. Het Raalter college van burgemeester en wethouders verleent definitief medewerking aan een bouwvergunning voor de realisatie van een bouwmarkt op het al jaren braakliggende perceel op de hoek van de Almelosestraat en de Tjalkstraat in Raalte.

Als de bouw klaar is, sluit de Karwei aan de Acacialaan in Raalte haar deuren. Ook vervalt dan de bestemming, die het vanaf 1994 mogelijk maakte om aan de Acacialaan een bouwmarkt te runnen. Precies zoals Wilfried Akkersdijk en Ton Groot Beumer van Formido Raalte het graag zien. De heren van de Formido hebben geen bezwaar tegen de bouw van een Gamma op de genoemde locatie, maar willen wel graag de garantie dat de Karwei aan de Acacialaan in Raalte wordt gesloten en opgeheven zodra de nieuwe Gamma wordt geopend. Dat verhaal is nu dus duidelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.