feestje oud directeur willemsen installatie

Harry Willemsen, oud-directeur van Willemsen Installatie BV in Heino, is 65 geworden. De vrijdag ervoor werd hij door zijn zoon Hugo (huidige directeur) en de medewerkers van het bedrijf verrast met een grote groepsfoto en een gezellig samenzijn.

“Ik wist dat er iets stond te gebeuren, nadat ze me hadden verteld dat ik er om 16.00 uur moest zijn”, vertelt Harry. “Maar toen ik er aan kwam, keek ik mijn ogen uit. Het hele wagenpark was uitgestald en er stond zelfs een hoogwerker voor de fotograaf. Maar het hoogtepunt was wel dat ik een rollator cadeau kreeg. Tja, als je 65 bent, schijn je met een rollator te moeten lopen! En ik kreeg er eentje met een speciaal gereedschapsbakje!”

“65 Is toch een hele leeftijd”, vertelt Hugo Willemsen. “We hebben hem een leuke dag willen aanbieden, met een hapje en een drankje. Een gezellig samenzijn met sterke verhalen van vroeger!” Hugo haast zich overigens te zeggen dat het absoluut geen afscheidsfeestje was. “Pa wil absoluut nog even door. Hij is nu voornamelijk op projectbasis bezig. Hij vindt het geweldig om te pionieren met milieuvriendelijke techniek. Zo is hij momenteel bezig met de ontwikkeling van plannen voor twee mestvergistingsinstallaties in België. Nee, als hij aangeeft echt afscheid te willen nemen, bieden we hem natuurlijk een receptie aan!”

Harry houdt zich nu voornamelijk bezig met ontwikkelen van milieuvriendelijke energiewinning. “Daar ligt mijn grote interesse. We hebben ons redelijk vroeg op de markt van de warmtepompen gericht en daar hebben we jarenlang de vruchten van geplukt. Lang niet iedereen had die techniek in de vingers. Ik denk dat er een grote toekomst is weggelegd voor de alternatieve energie. Ik denk dat we op lokaal niveau met alternatieve energie daarop een antwoord kunnen geven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.