extra tent voor een droog broeklander feest

In verband met de slechte weersverwachtingen heeft de organisatie van het Broeklander Feest – net als vorig jaar – besloten om een extra tent te plaatsen. “De weergoden zijn ons niet goed gezind”, aldus mede-organisator Emiel Strijkveen, die vrijdagavond ondanks de weersvoorspellingen een grote drukte verwacht bij het optreden van Mooi Wark.

“We verwachten toch zeker een tent vol! Zelfs op Radio 3FM is het Broeklander Feest deze week genoemd, omdat het op de radiozender Mooi Wark-week is.” Dus de extra tent komt zelfs zéér goed van pas? “Normaal gesproken is het Broeklander Feest een feest met een grote tent en voldoende ruimte op het feestterrein eromheen voor de feestgangers. Maar om ook de feestgangers rondom de tent droog te laten staan, bieden we deze extra overkapping. Om het iedereen naar het zin te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.