expo 40 jaar vv heino nog maandje te zien

De tentoonstelling in het kader van 40 jaar VV Heino is nog enkele weken te zien in De Maelderieje (ingang VVV, Canadastraat 6). Zaterdag 22 augustus is de laatste dag!

De tentoonstelling is ingedeeld volgens een tijdslijn. Er is niet alleen gedacht aan de afgelopen 40 jaar, maar ook aan de beginperiode van het voetbal in Heino. De tijdslijn begint in 1915 en eindigt in het heden. In de trapopgang hangen alle voorzitters keurig ingelijst en bij binnenkomst wordt aandacht geschonken aan de Panini-actie. Veel belangstelling trekken de oude foto’s, voetbalschoenen en shirts. Een verzamelaar uit Eindhoven stelde zelfs een originele bruine leren bal met veters ter beschikking.

Er is van alles te zien en te lezen over kampioenschappen, bouwperikelen, bekerfinales, activiteiten en toernooien. In de leeskamer staat een kast met allerhande plakboeken uit diverse periodes. De Maelderieje is op maandag geopend van 10.00 tot 13.00 uur, op woensdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Verder op aanvraag, telefoon 0572-392593.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.