epdm systems introduceert de ecostar lei

Met ingang van mei is EPDM Systems uit Lemelerveld exclusief distributeur van EcoStar leien. Gezien de samenstelling van deze daktegel, die voor tachtig procent bestaat uit EPDM rubber en voor twintig procent uit gerecycled TPO, past dit product perfect bij de duurzame visie van EPDM Systems. Het bedrijf heeft per 2 juni een extra vertegenwoordiger in dienst genomen voor EcoStar leien.

EcoStar leien, toepasbaar op hellende daken en gevels, hebben enorme voordelen ten opzichte van natuurstenen leien, maar ook ten opzichte van bitumineuze daksingels. Het materiaal is licht, onbreekbaar, kleurecht en qua uiterlijk niet te onderscheiden van een natuur stenen lei. Tevens kan er met lichtere dakconstructies gewerkt worden, is het product recyclebaar, vorstbestendig en zeer bestand tegen UV-straling. De applicatie is te vergelijken met een bitumineuze daksingel. Dankzij de uitgekiende bevestiging zijn EcoStar leien zelf demontabel en herbruikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.