Home / archiefcentraal / eerste tent luttenbergs feest al geplaatst

eerste tent luttenbergs feest al geplaatst

Wie deze dagen door Luttenberg rijdt, zal toch wel even vreemd opkijken wanneer een blik wordt geworpen op het terrein waar ieder jaar het Luttenbergs Feest gehouden wordt. Afgelopen donderdag verrees daar namelijk al de eerste grote tent. Hoe zit dat, we hebben ons toch niet in de datum vergist? Het feest wordt toch van 6 tot en met 9 augustus gehouden, waarom dan nu al een tent? Heel simpel, de firma die de tent levert heeft namelijk vakantie.

Het programma voor het Luttenbergs Feest start donderdagavond 6 augustus om 19.00 uur met een optocht door het versierde dorp. Aansluitend vindt de officiële opening van het dorpsfeest plaats met het aanslaan van het eerste vat. Eén van de echte hoogtepunten van het feest is ieder jaar het zwientie tikken op zondagmiddag. ’s Avonds wordt het feest afgesloten met het grootste vuurwerk van Salland. Kijk op www.luttenbergsfeest.nl voor het complete programma.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.