driedaagse van voetbal academie geslaagd

De eerste voetbaldriedaagse van De Voetbal Academie is uiterst geslaagd verlopen. Op het complex van Wijhe ’92 hebben liefst 43 Sallandse kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 11 jaar zich drie dagen lang helemaal uitgeleefd in dit voetbalfestijn. Ondanks een paar flinke buien, is de eerste editie van deze voetbaldriedaagse, onder leiding van Daan Koerhuis, prima verlopen.

De Voetbal Academie biedt wekelijks trainingen aan voetballers uit Salland die voetbal helemaal leuk vinden. Het eerste jaar zit er nu op en werd afgesloten met een driedaagse. Vijf enthousiaste trainers hebben 43 kinderen beziggehouden door middel van leuke en uitdagende voetbaloefeningen en -spelletjes. Vermoeide maar blije gezichten verlieten woensdagmiddag het sportcomplex van Wijhe’92. Het eerste voetbalkamp van De Voetbal Academie is geweest en mede dankzij de trainers en de vele vrijwilligers is het goed verlopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.