dorpsonderonsje tijdens feestweekend

Ter ere van de 65-ste editie van het Feestweekend Lierderholthuis presenteerde de organisatie op vrijdagavond een groot verjaardagsbuffet voor de eigen bevolking. Samen met het traditionele ‘varken aan het spit’ op zaterdagmiddag vormde dat de hoofdmoot van het programma voor de eigen inwoners. En aangezien ze in Lierderholthuis gek zijn op gezelligheid, waren beide programmaonderdelen dik geslaagd.

Op zaterdagavond geldt het feest als een regionale publiekstrekker en was de tent dan ook weer lekker vol. Ook de autoclash op zondagmiddag bracht weer vele honderden bezoekers op de been. Foto’s: Stefan Kemper.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.