Home / archiefcentraal / dorpsonderonsje tijdens feestweekend

dorpsonderonsje tijdens feestweekend

Ter ere van de 65-ste editie van het Feestweekend Lierderholthuis presenteerde de organisatie op vrijdagavond een groot verjaardagsbuffet voor de eigen bevolking. Samen met het traditionele ‘varken aan het spit’ op zaterdagmiddag vormde dat de hoofdmoot van het programma voor de eigen inwoners. En aangezien ze in Lierderholthuis gek zijn op gezelligheid, waren beide programmaonderdelen dik geslaagd.

Op zaterdagavond geldt het feest als een regionale publiekstrekker en was de tent dan ook weer lekker vol. Ook de autoclash op zondagmiddag bracht weer vele honderden bezoekers op de been. Foto’s: Stefan Kemper.

Lees ook

Zomerspaaractie Dierckxsens ook groot succes

RAALTE – De zomerspaaractie van Dierckxsens mooivoormannen in Raalte is weer een succes. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.