Home / archiefcentraal / dertien gediplomeerden bij landstede raalte

dertien gediplomeerden bij landstede raalte

Dertien dames hebben bij Landstede in Raalte, na een uniek traject gevolgd te hebben, hun diploma Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang PW4 ontvangen. In het traject dat zij volgden werd zowel de EVC-procedure als de opleiding instellingsgericht aangeboden en uitgevoerd. Het EVC-traject is uitgevoerd in het kader van de pilot ‘Leven Lang Leren’, in samenwerking met het CWI, Landstede Beroepsopleidingen en Deltion.

Professionalisering van de medewerkers en kwaliteitszorg in de kinderopvang, dat is wat de Stichting Kinderopvang met deze opleiding op het oog had. Voorafgaande aan de opleiding werden de competenties van de studenten in kaart gebracht, waardoor de leervragen zeer helder in beeld konden worden gebracht.

Landstede profileert zich met dit traject als gecertificeerd EVC-aanbieder. Met het ontwikkelde programma zijn, in samenwerking met de leidinggevenden en de medewerkers Kinderopvang, competenties op het niveau Kinderopvang PW4 uitstekend in kaart te brengen. Landstede is dan ook voornemens dit unieke programma ook buiten Landstede aan te bieden bij andere instellingen voor kinderopvang.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.