Home / archiefcentraal / de zomervakantie is dan eindelijk begonnen

de zomervakantie is dan eindelijk begonnen

Nou, de zomervakantie kan beginnen. De basisscholen hebben vrijdagochtend de schoolbel voor de laatste keer laten gaan. En ook de middelbare scholen breien er een eind aan. Nog snel even een rapport ophalen en klaar is Kees.

Ergens in augustus moeten de leerlingen weer acte de présence geven, maar tot die tijd is het vrij af. Dat het een mooie vakantie mag worden. De foto’s zijn gemaakt bij de Korenbloem in Raalte. Directeur Marissink speechte de kinderen de vakantie in.

Lees ook

Kledingcheque voor kinderen van minima-ouders

RAALTE – Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Raalte krijgen ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.