de stuwzangers op zoek naar geluidsman

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren, met de Heinose dirigent Flip Jonkman, is op zoek naar een geluidstechnicus. Het koor met leden uit de hele regio beschikt over een prima geluidsinstallatie, maar een vaste geluidsman of -vrouw ontbreekt nog en die is zeer wenselijk.

Belangstellenden kunnen De Stuwzangers de komende periode volop aan het werk zien. Zo verzorgt het shantykoor woensdag vanaf 19.00 uur al enkele optredens tijdens de Oudhollandse Markt in Lemele. Op deze markt in Lemele zal Heinoër Hein Eilert, die vorige week nog de vierdaagse in Nijmegen liep, weer de eerste tenor zingen. Komende vrijdag is het koor te gast tijdens de Blauwe Bogen Dagen in Dalfsen. Om 18.00 uur is het eerste optreden te verwachten. Ook Raaltenaar Henk Ziel zal als vertegenwoordiger van de Ambachtsgroep Salland in Dalfsen weer van de partij zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.