de scheg vanaf zaterdag iedere dag open

Het zwemparadijs van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer is vanaf zaterdag dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Tijdens de zomervakantie worden er voor het gehele gezin allerlei activiteiten georganiseerd.

Het Zwemparadijs in Deventer staat deze zomer in het teken van de waterkampioenschappen. Iedere dag zijn er verschillende activiteiten zoals een glijbaanrace, mattenrace en schatduiken. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. De eerste prijs is een grote beker. Het zwemparadijs is tot en met 23 augustus van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur.

Ook recreatief zwemmen in de buitenbaden van het Borgelerbad is mogelijk. De buitenbaden zijn van 6 juli tot en met 16 augustus van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur geopend (bij een zonnige dag met 25 graden vanaf 10.00 uur) en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur. Vanaf 17 augustus gelden aangepaste openingstijden.

In het Speelparadijs (op de ijsbaan) is het elke doordeweekse dag feest. Attracties zijn onder andere een luchtland, een grote airtrampoline, tobbedansbaan, buikschuifbaan en voor de jongste kinderen tot vijf jaar een aparte speelhoek en nog veel meer. Kinderen kunnen zwemkleding meenemen. Het Speelparadijs is van 6 juli tot en met 14 augustus van maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 18.00 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.