de flierefluiter doet stap naar legaal bedrijf

Het lijkt er op dat de Flierefluiter in Raalte de weg naar een legale activiteit definitief is ingeslagen. Daarvoor moest eigenaar Pronk helderheid geven over de omvang van de camping en zijn horeca-activiteiten. Deze beide activiteiten mogen niet zo groot zijn dat ze feitelijk zelfstandig kunnen opereren, naast de dagrecreatie.

De gemeente Raalte is al vanaf 2007 in overleg “over de invulling van het bestemmingsplan in het kader van een legalisatietraject.” Nu Pronk het vereiste model heeft ingeleverd lijkt die legalisering nog slechts een kwestie van tijd. Raalte is nu namelijk bereid het bestemmingsplan aan te passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.