Home / archiefcentraal / daggie mooi vilsteren stralend de dag door

daggie mooi vilsteren stralend de dag door

Het Daggie Mooi Vilsteren is zaterdag ook echt een daggie mooi Vilsteren geworden. Het begon allemaal om half tien toen Shantykoor De Stuwzangers van onder de toren van de kerk de muzikale toon zette en de rommelmarkt gelijk al veel belangstelling trok.

Naast de Stuwzangers stond ook ‘Nog Eentie op de planken. En mandenmaker Henk Ziel uit Raalte had een prachtig plekje onder de draaiende molen gevonden. Van Flip Jonkman kregen we mooie foto’s en die zeggen veel meer dan woorden.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.