Home / archiefcentraal / crt raalte en rabobank verlengen contract

crt raalte en rabobank verlengen contract

Cross-, Ren- en Toervereniging Raalte en Rabobank Salland hebben hun sponsorsamenwerking verlengd tot eind 2012. Het nieuwe contract is ondertekend door CRT-voorzitter Johan Kiekebosch en Jan van Oudenaarden van Rabobank Salland.

De Rabobank geeft met deze sponsoring invulling aan haar betrokkenheid bij de wielersport. Landelijk krijgt dit onder andere vorm in de Rabo Wielerploeg en lokaal ondersteunt zij diverse wielerevenementen, waaronder de Rabo Dikke Bandenrace voor aanstormend fietstalent.

Lees ook

Lauk: Boa

Nu het gewone leven weer een beetje op gang komt, lijkt het soms of de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.