Home / archiefcentraal / coop tingen zet de esmoreit er sportief op

coop tingen zet de esmoreit er sportief op

De Luttenbergse supermarkt Coop Tingen heeft de afgelopen periode een actie gehouden voor basisschool De Esmoreit met als titel ‘Sportief Esmoreit’. In deze periode konden muntjes verdiend worden door klanten van de supermarkt, alle ingeleverde muntjes zijn vervolgens geteld.

De actie heeft liefst 1.600 euro opgebracht voor de basisschool. Het gespaarde bedrag is overhandigd aan de ouderraad van De Esmoreit. Egbert Tingen verraste alle kinderen vrijdag met een gezonde krentenbol en de leraren en ouderraad op een prachtige krentenwegge.

Samen met de school schaft de ouderraad nieuwe sporttenues aan, zodat de leerlingen er tijdens schooltoernooien sportief en mooi uitzien. Ook worden er T-shirts aangeschaft die de kinderen tijdens schoolreisjes aan kunnen trekken zodat ze herkenbaar zijn.

Lees ook

VVD Overijssel wil niet bezuinigen op inzet ervencoaches

ZWOLLE – De VVD Overijssel is het niet eens met het voorstel van het college …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.