Home / archiefcentraal / connexxion er wordt aardig geflirt in de bus

connexxion er wordt aardig geflirt in de bus

Zomernieuws van Connexxion: Er wordt aardig wat geflirt in de bus, zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door Valuewait voor het ov-bedrijf. Van de 785 ondervraagden reist meer dan 80 procent dagelijks met de bus naar het werk en heeft maar liefst 37 procent een favoriete plek in de bus.

12 Procent let erop naast een leuke medereiziger plaats te nemen. Maar liefst 55 procent van de reizigers geeft aan leuke contacten opgedaan te hebben tijdens de busreis. En 41 procent van de reizigers bekent regelmatig te flirten in de bus! 22 Procent durft de medereiziger waarmee wordt geflirt ook wel eens aan te spreken. 15 Procent houdt het alleen bij kijken. Het flirten blijft redelijk onschuldig, 10 procent geeft aan wel eens een date aan de flirt in de bus te hebben over gehouden. Het merendeel van de ondervraagden denkt overigens dat zowel mannen als vrouwen evenveel flirten in de bus.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.