Home / archiefcentraal / clubs stuk rijker na muntenactie van c1000

clubs stuk rijker na muntenactie van c1000

Verschillende sportverenigingen in de gemeente Raalte hebben donderdag de clubklas met honderden, soms meer dan duizend euro kunnen spekken wegens de muntenactie van de C1000. Winkelend publiek kon na de boodschappen muntjes in buizen naar keuze gooien.

Die muntjes werden door de C1000 donderdagavond vertaald in geld. SV Raalte was winnaar met een dikke 1.800 euro. Rohda werd tweede met een royale 1.600 euro. Op de foto’s van Annet van Raalten zie je hoeveel anderen bijeen gespaard hebben.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.