carinova weer van start met babymassages

Carinova in Raalte start op vrijdag 4 september voor de derde keer dit jaar met een cursus babymassage. De cursus is bestemd voor ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden en wordt gegeven in het Carinovagebouw aan de Blekstraat 34. De vervolgdata zijn 11, 18 en 25 september en 2 oktober.

Babymassage is een manier om via lichamelijk contact de relatie tussen ouder en baby te verdiepen. Het is een doe-cursus, waarin je inzicht krijgt in de lichaamstaal en ontwikkeling van de baby. Babymassage is geschikt voor baby’s die veel huilen, overstrekte baby’s en baby’s met darmkrampjes. Voor iedere baby vormt de massage een prettige toevoeging op de dagelijkse verzorging.

De cursus wordt gegeven door een docent met een specifieke babymassage-opleiding. Het is de bedoeling dat de baby al direct de eerste bijeenkomst meekomt. Er worden verschillende massagetechnieken en babygym-oefeningen geleerd. Verder leer je van alles over de ontwikkeling van de baby en hoe je de baby haptonomisch kunt dragen en tillen zodat het voor de baby prettig aanvoelt.

Opgave kan telefonisch via 0900-8662 of via staging2.carinova.nl. De deelnamekosten bedragen 90 euro (leden van het servicepakket betalen 75 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.