Home / archiefcentraal / canada flute harmonique in wh zwart hal

canada flute harmonique in wh zwart hal

André Knevel (orgel) en Liselotte Rokyta (panfluit) geven zaterdag 15 augustus een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17 in Lemelerveld. Het thema van het concert, dat om 20.00 uur begint, is ‘Canada Flûte Harmonique’.

Vanwege de grote animo is het gewenst vooraf te reserveren via 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 11 euro per persoon, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.