Home / archiefcentraal / bumperkleven op de n35 levensgevaarlijk

bumperkleven op de n35 levensgevaarlijk

Ook al is het vakantietijd, naar Zwolle kun je ook dezer dagen in de ochtendspits niet harder dan 75 kilometer per uur. Onze Man reed vanochtend naar Zwolle, achtervolgd door een vrachtwagen die wat meer haast leek te hebben. De chauffeur liet slechts een metertje tussen zijn cabine en de auto van Onze Man. Gevaarlijk? “Levensgevaarlijk”, volgens Onze Man, die zelf maar overging tot het maken van enkele foto’s, uiteraard niet hands-free.

“Het komt maar al te vaak voor dat je op de route tussen Nijverdal en Zwolle (N35) ineens goed moet remmen”, vertelt Onze Man. “Plotselinge files. De vraag is of zo’n zwaar beladen vrachtwagen wel tijdig kan remmen. Die heeft toch een veel langere remweg dan een luxe wagen?”

Onze Man vraagt zich verder af of dit eigenlijk een uitzondering is, zo’n bumperklevende vrachtwagen. Zelf heeft hij er wel vaker last van, maar andere Sallanders ook? En vrachtwagenchauffeurs, hoe ervaren die dat bumperkleven? Valt het reuze mee? Krijgen jullie er rijles in? Of hebben jullie haast, omdat de baas zegt dat je haast hebt. We zijn er wel benieuwd naar. Wie een mening heeft, mag het hieronder zeggen.

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.