ben the banjoman op zomerbraderie wijhe

In de Langstraat van Wijhe wordt donderdag 23 juli de tweede zomerbraderie van dit jaar gehouden. De hele Langstraat komt tussen 14.00 en 21.00 uur vol te staan met meer dan zestig kramen van plaatselijke winkeliers en handelaren.

Daarnaast zijn er ook weer diverse activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen zich tussen 15.00 en 20.00 uur gratis laten schminken bij een speciale kraam bij de Hema. Verder rijdt er ook een treintje door Wijhe. Bij de Wereldwinkel staat een springkussen. En in de Langstraat lopen constant clowns die zowel jong als oud zullen vermaken.

Ben the Banjoman’ vermaakt – met zijn muziek te paard – van 15.00 tot 17.00 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur het publiek op de braderie. Na 21.00 uur is er live muziek op de terrassen van de Langstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.