beachvolleybal in wijhe op een natte beach

“Weet je wat ik vanmiddag mag doen? Ik ga beachvolleyballen in Wijhe”, aldus een kennis die met een brede grijns de redactie afliep, de regen in, op weg naar Wijhe voor een potje volleybal. Donderdag en vrijdag werd daar een beachvolleybaltoernooi in de Poort van Wijhe afgewerkt. Dertig teams deden mee.

Nee, het weer zat niet mee. Donderdag was het nog eb. Vrijdag was het ‘vloed’. Maar het was wel gezellig, zo heeft Frits van der Linden ons verzekerd. Met zijn Woningstoffering was hij een van de sponsors van het beachvolleybaltoernooi. Slaapzaal, Formido, Lenrent, Royal-fitnes, Ballorig en de Poort van Wijhe waren dat ook.

En als we dan toch met namen strooien: Maarten Nijland, Marieke Olthof, Marijn Platenkamp en Rik Hollak tekenden enthousiast voor de organisatie. Eerder deden ze dat in de Langstraat. Nu dus bij de Poort van Wijhe, want daar konden ze meer velden kwijt.

Uitslagen van het beachvolleybaltoernooi hebben we niet binnen gekregen. Foto’s wel. En och, wie er bij was weet de uitslag wel. Wie er niet bij was kan zien waarom hij zich volgend jaar wél in moet schrijven. Als iemand rangen en standen heeft, houden we ons natuurlijk aanbevolen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.