Home / archiefcentraal / arjan averink nieuwe trainer kwiek dames 1

arjan averink nieuwe trainer kwiek dames 1

De Raalter handbalvereniging GIBO Groep Kwiek is er in geslaagd een nieuwe trainer/coach voor haar eerste damesteam aan te trekken. De 34-jarige Arjan Averink uit het Overijsselse Hengelo volgt de naar Noorwegen vertrokken Deen Torben Hansen op.

Naast uiteraard handbalkennis heeft Kwiek vooral gezocht naar een trainer die communicatief sterk, gedreven en creatief is. Belangrijke meerwaarde is dat Averink kennis van de regio en de mentaliteit heeft. De keuze van Averink wordt gedragen door zowel speelsters als collega-trainers. “We zijn blij dat we Arjan aan ons hebben weten te binden”, vertelt voorzitter René Schoenaker enthousiast. “Met zijn achtergrond en ervaring hopen we komend seizoen mooie resultaten te kunnen behalen.”

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.