anja zwakenberg is nog lang geen tachtig

Het is weer eens feest bij de familie Zwakenberg in Raalte. Was Henry Zwakenberg, uitbater van Café de Gouverneur, op 29 mei nog de gelukkige, ditmaal is het Anja Zwakenberg die een feestje viert. Anja, vrouw van Bennie, zag donderdag Sarah en dus staat haar tuin vol met poppen en borden met ludieke tekst. Hieronder een greep uit de ‘inzendingen’ van familie, vrienden en collega’s.

Zo valt er onder ander te lezen dat Anja een harde werker is, maar zelf ook wel van een feestje houdt. Als het kan, dan natuurlijk bij Bar & Brasserie Zwakenberg aan de Schoolstraat. Vooral tijdens de Swingnight heeft “Anja daar haar eigen stekkie, want achter de kassa is dan haar plekkie”. Dat komt niet door de ouderdom, maar puur uit hart voor de zaak. “Deze Sarah is nog kwiek en vief, Anja is nog lang geen old wief”. En “allemachtig wat prachtig, Anja is,” tot slot, “nog lang geen tachtig!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.