Home / archiefcentraal / anja zwakenberg is nog lang geen tachtig

anja zwakenberg is nog lang geen tachtig

Het is weer eens feest bij de familie Zwakenberg in Raalte. Was Henry Zwakenberg, uitbater van Café de Gouverneur, op 29 mei nog de gelukkige, ditmaal is het Anja Zwakenberg die een feestje viert. Anja, vrouw van Bennie, zag donderdag Sarah en dus staat haar tuin vol met poppen en borden met ludieke tekst. Hieronder een greep uit de ‘inzendingen’ van familie, vrienden en collega’s.

Zo valt er onder ander te lezen dat Anja een harde werker is, maar zelf ook wel van een feestje houdt. Als het kan, dan natuurlijk bij Bar & Brasserie Zwakenberg aan de Schoolstraat. Vooral tijdens de Swingnight heeft “Anja daar haar eigen stekkie, want achter de kassa is dan haar plekkie”. Dat komt niet door de ouderdom, maar puur uit hart voor de zaak. “Deze Sarah is nog kwiek en vief, Anja is nog lang geen old wief”. En “allemachtig wat prachtig, Anja is,” tot slot, “nog lang geen tachtig!”

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.