Home / archiefcentraal / aktua bv partner voor ontwikkeling veldegge

aktua bv partner voor ontwikkeling veldegge

Aktua BV en de gemeente Raalte hebben donderdagochtend de samenwerkingsovereenkomst ‘De Veldegge’ in Heeten ondertekend. Binnen de rondweg aan de noordoost rand van Heeten ontwikkelt de gemeente samen met haar partner in de eerste fase een woningbouwlocatie voor in totaal honderd woningen. In het plan worden rijenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen gebouwd. Salland Wonen neemt de rijenwoningen af voor verkoop en verhuur.

Het plan is dorps opgezet met een schaal en uitstraling die bij Heeten past. Voor de exacte behoefte aan typen woningen is een onderzoek uitgevoerd naar woningbehoefte. Vanwege de huidige economische situatie is gekozen om in de eerste fase 36 woningen en kavels uit te geven. Daarin is ruimte voor puur particulier opdrachtgeverschap voor de vrije kavels. Aktua BV gaat voor de bouw in gesprek met toekomstige kopers en zal zoveel mogelijk hun wensen vertalen naar de te bouwen woningen.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.