afsluitend trainingstoernooi voor tennisjeugd

André Mekers, clubtrainer van Tennisvereniging Ramele Raalte, heeft woensdag een klein toernooi georganiseerd voor de jeugd ter afsluiting van het eerste lesdeel van de zomer. Ondanks de hitte deden er aardig van jongelui aan dit minitoernooi mee, dat ruim twee uur duurde. Liep het zweet je als toeschouwer langs de kant al van het gezicht, op de tennisbaan was het nog erger. Er werd volop in de hitte gestreden in dubbels, enkels en tiebreaks.

De jongste deelnemer woensdag was 11 jaar en de oudste zo rond de 17 jaar. Qua lengte verschilde het nogal, maar iedereen had er veel plezier in. Na ruim twee uur gespeeld te hebben gingen de jongens en meisjes van de baan onder het genot van een ijsje waarop hun tennisdocent hen trakteerde. Een leuk, klein toernooi als aanloop naar de vakantie zonder wanklank met deelnemers die elkaar allemaal kennen. Een club om trots op te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.