achttiende stoppelhaene toernooi bij rtv

De Raalter Tennis Vereniging (RTV) houdt dit jaar, voor haar seniorenleden van 50 jaar en ouder, voor de achttiende keer het traditionele Stöppelhaene-toernooi op haar tennispark aan de Ceintuurbaan.

Ook dit keer wordt dit toernooi gehouden op de dinsdag voor het oogstfeest. Dat is dus op 25 augustus. Er doen altijd veel leden aan mee, want naast de leuke wedstrijden staan sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Snel aanmelden is noodzakelijk, want er kunnen maximaal veertig mensen meedoen.

Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 19 augustus bij Marga Roescher (0572-352134), Henny Velthof (0572-352137) of via de brievenbus op het RTV-tennispark. Bij teveel deelname geldt de volgorde van aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.