3js en peter koelewijn op brouwersplein

De horeca-ondernemers op de Grote Markt in Raalte hebben het muzikale programma voor Stöppelhaene 2009 rond. In dat programma – voor het gratis toegankelijke Brouwersplein – staan onder andere de 3J’s uit Volendam en Peter Koelewijn.

De regionale band GernerC trapt op de openingsavond (woensdag 26 augustus) af met uitsluitend bekende nummers van Creedence Clearwater Revival. Aansluitend verzorgen de succesvolle 3J’s een sfeervol optreden. De woensdagavond wordt omlijst door DJ Show Evolution. Zoals al eerder gemeld, staat op de donderdag van Stöppelhaene de tweede editie van de Band Battle op het programma.

De vrijdagavond wordt ingevuld door de formatie Stillus, met een wervelende show en spetterende pop- en rocknummers. Op zaterdagmiddag, na het traditionele Bloazersfestival, zal zanger Michel Exel het publiek vermaken met een aantal muzikale sets. Het avondprogramma wordt al vroeg ingezet met een optreden van DJ Bolinski, een verrassend optreden van zangtalent FELIZ en een concert van De Broodroosters, wellicht de beste Nederlandse Herman Brood coverband.

Als vanouds staat de zondagmiddag in het teken van het Nederlandse lied met optredens van Rene (Hazes look-a-like), Rooie Rinus en DJ Show Evolution. Het muzikale geweld op het Brouwersplein wordt afgesloten met een optreden van ‘good old’ Peter Koelewijn, die een keur aan bekende hits en meezingers ten gehore zal brengen, waarbij ongetwijfeld ‘Kom van het dak af’ niet ontbreekt. Het gehele programma wordt aangeboden door Snackbar H&F, Café Murphy’s, Plein7 en Ufuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.