zwiekoteboebo in marienheem uitverkocht

Het optreden van Zwiekoteboebo tijdens het Midzomerfeest in Mariënheem is uitverkocht. De populaire cabaretgroep uit Lettele komt op donderdag 18 juni naar Mariënheem om het 25-jarig jubileum van het dorpsfeest extra luister bij te zetten.

Zwiekoteboebo is een cabaretgroep bestaande uit vier heren, te weten John Zwiers, Hans Kolkman, Mark te Boekhorst en Wilco Boksebeld. De naam is dus ontstaan uit de eerste gedeelten van de achternamen. Daar waar de vorige programma’s van de heren nog bestonden uit losse sketches, zal het programma in Mariënheem verrassend genoeg een aaneengesloten geheel zijn van culturele stukken die niks met elkaar te maken hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.