zorggroep raalte kijkt terug op positief 2008

Zorggroep Raalte heeft de jaarrekening 2008 gepresenteerd. Daarmee is formeel een jaar afgesloten waarin directeur Anton Groot Koerkamp na 22 jaar afscheid nam en werd opgevolgd door Henk van Kampen. Verder vierde Zorggroep Raalte in 2008 haar eerste lustrum en werd het gouden HKZ-keurmerk in ontvangst genomen.

Eind 2008 had Zorggroep Raalte 400 personeelsleden in dienst met een totaal aan fte’s van 186. Het aantal cliënten dat binnen de muren van de vier locaties (Stevenskamp, Maria-Oord, Angeli Custodes en Swaenewoerd) werd verzorgd bedroeg 220. Er kwamen 137 ouderen naar de diverse locaties toe voor dagactiviteiten en er werden 178 mensen in de thuissituatie ondersteund met onder andere huishoudelijke hulp. Het gemiddelde ziekteverzuimpercentage bij de medewerkers lag in 2008 op 3,7 procent.

Financieel gezien was 2008 een goed jaar voor Zorggroep Raalte. Het resultaat uit de normale bedrijfsvoering bedroeg 207.000 euro. Daarnaast waren er incidentele inkomsten door nabetaling van subsidiegelden en extra middelen vanuit de overheid. Hierdoor kon het jaar worden afgesloten met een toename van het exploitatieresultaat van 426.000 euro ten opzichte van 2007. Een bedrag dat dit jaar volledig wordt ingezet voor verdere zorgvernieuwing en verbetering van de bedrijfsvoering.

Wie geïnteresseerd is in de volledige jaardocumenten kan deze downloaden op staging2.zorggroepraalte.nl of de verkorte versie opvragen bij de receptie van de zorggroep: 0572-345678.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.