zet je foto levensgroot op bussen in salland

De twaalf provinciale landschappen, waaronder Landschap Overijssel, hebben een erg leuke fotowedstrijd uitgeschreven. Tot 30 augustus kunnen foto’s worden ingezonden, waarvan de winnende twaalf exemplaren uiteindelijk op groot formaat worden weergegeven op stads- en streekbussen in de betreffende provincie. Zie je het al voor je: Jouw foto levensgroot op de weg?

Het landschap in Overijssel, maar ook in de rest van Nederland levert altijd weer prachtige beelden op, beelden die gezien mogen worden. Voor de wedstrijd gelden echter wel een aantal strikte voorwaarden. Zo moet de foto genomen zijn in één van de twaalf landschappen, moet de foto liggend in JPG-formaat zijn genomen en is de bestandsgrootte minimaal 8Mb. Alleen landschapsfoto’s dingen mee naar prijzen en per persoon kun je maximaal drie foto’s insturen. Kijk voor meer informatie op deze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.