win een ridley racefiets met het tourspel 09

Kijk jij de komende weken met een extra dimensie naar de 96ste editie van de Tour de France? Maakt het jou niet uit wat renners als Lance Armstrong, Alberto Contador of Denis Menchov doen, maar vind je het veel interessanter wat Hollandse jongens als Stef Clement en Robert Gesink doen? Speel dan mee met het Tourspel van Salland Centraal, dat we dit jaar voor het eerst presenteren.

Speciaal voor de klanten van KokkieBikes in Lemelerveld heeft Ridley, hèt topmerk uit België, samen met Vincent Kok(kie) een eigen fietslijn ontworpen. Voor de winnaar van ons Tourspel ’09 staat er zo’n Ridley ter waarde van 1.999 euro klaar aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld. Weet dus waar je voor speelt!

Aan de hand van een rennerslijst, stel je een eigen tourploeg van twaalf wielrenners samen. Daarvoor krijg je een virtueel budget van 150 miljoen euro. Op basis van de resultaten van de renners van jouw ploeg in de Tour de France 2009, krijg je per etappe punten toegekend. De Tour de France wordt gehouden van 4 tot en met 26 juli, je kunt je tot aan de start van de Tour gratis voor ons Tourspel inschrijven. Dat doe je op staging2.nucentraal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.