wilde veldbloemetjes doen het zeer goed

De wilde veldbloemen voor de Amerikaanse windmolen aan de Hondemotsweg in Raalte doen het goed. Dat meldt Gerard Broekgerrits. “Er staan toch al zeker meer dan 25 verschillende soorten bloemen.”

Verder doen ook bijna alle graanveldjes het goed. “Alleen met het tarweveldje gaat het minder goed, want een eendenpaar met jongen heeft kans gezien om onder de netten door te waggelen en de nodige schade aan te richten”, aldus Broekgerrits, die zich door Gerard Overesch heeft laten vertellen dat eenden erg verzot zijn op jonge tarweplanten. “Het eendenpaar had het nest bij de slootkant aan de weg, op ongeveer twintig meter van het tarweveldje.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.