wil jij gratis naar de discofeesten op ramele

Racketcentrum Ramele maakt zich op voor twee spectaculaire discofeesten. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni wordt de hal, net als met het Nieuwjaarsfeest, omgedoopt tot een grote discozaal. Rosec Security en het Racketcentrum organiseren dan namelijk twee feesten voor wisselende doelgroepen. Op vrijdag mikt de organisatie met ‘Back to the summer of ‘89’ op de wat oudere jeugd, zaterdag is er de danceparty ‘Hurricane’.

Wil jij Peter Koelewijn, Harry Slinger, Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Jokes, Santa Rosa, ‘Just like Robbie’, Buzz Fuzz, Dano, Crypsis, Mercenary, Chain Reaction, The Menace, The Opponent of Notorious zien? Doe dan mee met onze nieuwe prijsvraag. Voor beide avonden heeft Salland Centraal vijf vrijkaarten te vergeven. Om jezelf te selecteren, hoef je alleen maar antwoord te geven op een simpele vraag: [url=http://prijsvraag.sallandcentraal.nl/prijsvraag_index.php?q=ramele]Met welke band werd Harry Slinger bekend?[/url]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.