wijhe 92 geregistreerd als erkend leerbedrijf

Sinds kort staat sportvereniging Wijhe ’92 officieel geregistreerd als erkend leerbedrijf bij de brancheorganisatie Kenwerk. Wijhe vindt het belangrijk dat er stagiaires binnen de vereniging aanwezig zijn.

Met omliggende ROC’s (Deltion College, Aventus en Landstede) zal Wijhe ’92 afspraken maken, voor de soort en het aantal stagiaires dat past bij de begeleiding die de club kan bieden. Als leermeester bij Wijhe ’92 heeft Gijs Lieftink aangeboden deze taak op zich te nemen. Gijs vertelt: “In mijn leven heb ik altijd vele mensen begeleid, die uiteindelijk werknemers zijn geworden. Ook vond ik het vroeger zelf leuk en belangrijk als mensen mij wilden begeleiden. Kortom, een leuke klus om te doen voor de vereniging.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.