wie wordt raalter ondernemer van het jaar

De in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven kunnen weer meedingen naar de titel Raalter Ondernemer van het Jaar, ook wel bekend als ROJA. Iedereen heeft de mogelijkheid om een onderneming die zich in positieve zin weet te onderscheiden aan te melden voor een kans op de titel. Hierbij kan gedacht worden aan een onderneming met een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk of sociale betrokkenheid of een groot milieubewustzijn.

De ROJA-verkiezing wordt net als voorgaande jaren verdeeld over drie categorieën. Ieder aangemeld bedrijf wordt ingedeeld binnen de categorieën detailhandel; handel, industrie en dienstverlening of agrarisch. Een deskundige jury onder leiding van notaris Oors nomineert per categorie drie ondernemingen. Die worden bezocht door de jury, waarna er tijdens Stöppelhaene in elke categorie één onderneming wordt uitgeroepen tot Raalter Ondernemer van het Jaar 2009.

De verkiezing van ROJA-verkiezing is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd onderdeel van Stöppelhaene. Tijdens een geanimeerde en door ondernemers druk bezochte bijeenkomst op het Stöppelveld worden de winnaars bekend gemaakt. Dat is dit jaar op vrijdag 28 augustus van 16.30 tot 19.30 uur, uiteraard weer in de Sallandse Herberg.

Je kunt bedrijven tot 1 juli aanmelden op stoppelhaene.nl/roja of via roja@stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.