wesepe geniet van rust dankzij rondweg

Het is rustig in Wesepe. Zo af en toe bromt er nog een auto door het dorp, maar enorme vrachtwagens kom je er niet meer tegen. En dat is wel even wennen voor de inwoners, want die weten niet anders dan dat het altijd een drukte van belang is. De nieuwe rondweg brengt de rust nu al terug in Wesepe!

Het nieuwe stuk asfalt aan de noordkant van Wesepe ligt er piekfijn bij en de meeste automobilisten rijden er alsof ze de weg al met een blinddoek om kunnen rijden. Aan de andere kant zie je ook automobilisten stapvoets rijden, om de nieuwe weg te verkennen. Vooral bij de twee rotondes zie je soms mensen een extra rondje rijden. En dat is niet om rond te kijken, maar omdat ze verkeerd hebben voorgesorteerd. Op de nieuwe rotondes (met dubbele rijbaan) kun je door enkele obstakels namelijk niet zo maar even van baan wisselen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.