wereldrecord haringhappen nog niet officieel

Of de wereldrecordpoging haringhappen gelukt is, blijft nog even de vraag. Notaris Mark Oors wilde er zaterdag geen uitspraak over doen, aangezien hij het aantal mensen niet precies kon controleren. Het tellen verliep te chaotisch. “Ik wil eerst de foto’s bekijken”, zei Oors na afloop. Het heeft er echter alle schijn van dat Raalte nu een wereldrecord heeft. Volgens schatting deden er zo’n 550 mensen mee, het oude wereldrecord stond op 495.

De recordpoging haringhappen maakte zaterdagmiddag deel uit van ‘Goede Maatjes met Raalte’, zeg maar de Raalter versie van Vlaggetjesdag in Scheveningen. Hollandse Nieuwe vond gretig aftrek en de vele bezoekers konden in een stralende zon genieten van optredens van diverse zeemans- en shantykoren. Al met al een geslaagde dag. De foto’s zeggen verder genoeg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.