wellenberg heeft niets gehoord van nec

Als opvolger van de naar Feyenoord vertrokken Dani Fernández zou NEC oud-Raaltenaar Niels Wellenberg op het oog hebben. De 26-jarige rechtsback van FC Twente zegt zelf echter nog van niets te weten.

“Ik zit in principe goed bij FC Twente”, aldus Wellenberg tegenover Voetbal International. “Ik ben nu op trainingskamp met de club in De Lutte. Ik weet dat er in het verleden wel sprake is geweest van interesse van NEC, maar van officiële belangstelling weet ik niets.” Wellenberg speelde in vijf jaar 86 competitiewedstrijden voor FC Twente, maar hij was nimmer een vaste waarde bij de club uit Enschede. De verdediger begon zijn profloopbaan bij Go Ahead Eagles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.