voorverkoop discofeesten ramele gestart

De voorverkoop voor de twee grote feesten bij Racketcentrum Ramele in Raalte is inmiddels van start gegaan. Het gaat om het feest ‘Back to the summer of ‘89’ op vrijdagavond 26 juni, dat met name op de oudere jeugd mikt en om de danceparty ‘Hurricane’ op zaterdag 27 juni met DJ’s uit de wereld van de hardstyle.

Tijdens ‘Back to the summer of ’89’ staan er optredens op het programma van Peter Koelewijn, Harry Slinger, Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Jokes, Santa Rosa en de Robbie Williams-tribute ‘Just like Robbie’. De presentatie is in handen van DJ Bolinski. De prijs voor een entreekaart bedraagt 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de kassa mits nog beschikbaar. Aanvang om 20.00 uur.

Voor het dancefeest ‘Hurricane – Slowly move to the harder style’ zijn Buzz Fuzz, Dano, Crypsis, Mercenary, Chain Reaction, The Menace, The Opponent en Notorious geboekt. Ook staat er nog een verrassingsoptreden op het programma. MC D fungeert als host. De prijs voor een entreekaart bedraagt 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Aanvang is om 21.00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij C1000 Erik Kroeze op de Domineeskamp in Raalte, bij C1000 Rob Loomans in Hellendoorn en natuurlijk bij het Racketcentrum Ramele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.