voorbereiding feesten ramele in volle gang

De voorbereidingen voor de twee spectaculaire feesten, die vrijdag en zaterdag worden gehouden, bij Racketcentrum Ramele aan de Hammerweg in Raalte zijn in volle gang.

Diverse Raalter bedrijven zijn momenteel druk doende met de opbouw voor de festiviteiten. Naast Rosec Security, de REB, The Powershop, Cheap Bookings, Korbeld Dranken, Korbeld Verhuur en Dutch Grill Store is ook Hersch deze dagen bijzonder druk. “Zowel licht als geluid zal fantastisch zijn en boven ieders verwachting. Daarnaast wordt het enorme podium van een niet te onderschatten honderd vierkante meter volledig aangepast aan de sfeer van de betreffende avond. Ik kijk er nu al naar uit”, aldus Ron Kuperus, mede eigenaar van Hersch.

Voor ‘Back to the summer of ‘89’ op vrijdagavond, waar Peter Koelewijn en Harry Slinger hun opwachting maken, zijn nog kaarten beschikbaar. Voor ‘Hurricane’ op zaterdagavond zijn vooralsnog ook nog kaarten beschikbaar. Deze kunnen gekocht worden bij C1000 Erik Kroeze Raalte (centrum), C1000 Rob Loomans Hellendoorn en Racketcentrum Ramele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.