vijfde hertje in hertenkamp raalte geboren

Het hertenkamp in de Blekkerhoek in Raalte heeft alweer het vijfde jonge hertje van dit seizoen kunnen verwelkomen. Hein Nikamp, beheerder, is er maar wat trots op. En niet hij alleen trouwens, ook de vele passanten vinden het prachtig de jonge hertjes in het kamp te zien dartelen. Het hertenkamp is dezer dagen een must voor ouders met jonge kinderen.

Een keer feest in het hertenkamp dus, want de afgelopen jaren waren niet altijd zo leuk. Wat te denken van de moeder die stierf tijdens de geboorte van een kalfje. Als we het goed hebben, is het jonkie toen nog aan de fles geweest in Mariënheem, waar het diertje het helaas niet overleefde. Dit jaar gaat het dus prima. Er is een maand of wat geleden een hertenbok op bezoek geweest en die heeft zes moeders bevrucht. Met een beetje geluk komt er dezer dagen dus nog een zesde Bambi ter wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.