vijf minuten vertraging door te langzame tas

De Nederlandse Spoorwegen doet al jaren haar uiterste best om alle treinen op tijd te laten lopen, maar ja… je kunt natuurlijk niet overal rekening mee houden. Raaltenaar Gerard Oosterlaar zag donderdag zo’n onverwacht voorval op het station in Zwolle.

“De trein van Zwolle naar Rotterdam had bij vertrek vijf minuten vertraging. Er was namelijk iemand ingestapt, terwijl de deuren zich sloten. De passagier zat binnen, maar zijn tas hing nog buiten. En de conducteur kon de deur niet meer open krijgen. Na vijf minuten bellen, rennen en omroepen ging de deur weer open en kon de tas binnengehaald worden”, aldus Oosterlaar, die er snel een foto van maakte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.