Home / archiefcentraal / vernieuwde internetsite voor fotoclub heino

vernieuwde internetsite voor fotoclub heino

Fotoclub Heino heeft een nieuwe website. Het webdesignbedrijf 3Media heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwe site, die uiteindelijk veel gebruiksvriendelijker dan de vorige site moet zijn. Op de site is informatie over de verschillende activiteiten van de fotoclub te vinden, zoals nieuws, het programma en foto’s van verschillende activiteiten en een nieuwspagina. Daarnaast wordt er een regelmatig wisselende kleine portfolio van leden getoond.

De Heinose fotoclub heeft in de maanden juli en augustus ook weer een expositie gepland bij Podium Heino aan de Canadastraat 6. De expositie is van 1 juli tot en met 31 augustus, dus ook tijdens de Pompdagen, tijdens openingsuren van de VVV geopend. Dat betekent op maandag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie neem je contact op met Stef Wichers Schreur (0572-391974) of kijk je uiteraard op de nieuwe website www.fotoclubheino.nl.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.