van dort niet met oranje naar wk handbal

Sharina van Dort heeft zich met Oranje niet weten te plaatsen voor het wereldkampioenschap. De jonge handbalster van GIBO Groep Kwiek kon daar zelf overigens niet zo veel aan doen, want zondag kwam de Wijhese in het duel tegen Oekraïne niet in actie. Nederland verloor in Rotterdam met 27-30. De eerste wedstrijd was ook al in het voordeel van de Oost-Europese dames beslist.

In tegenstelling tot Van Dort, mogen haar teamgenoten bij Kwiek Lorèn voor ‘t Hekke en Myrthe Schoenaker zich wel opmaken voor een Europese trip deze zomer. Zij hebben allebei een uitnodiging ontvangen voor Oranje U17 (onder de 17 jaar) voor het EK handbal in Servië. Dat EK wordt van 25 juni tot 6 juli gespeeld in de steden Nis en Vrnjacka Banja. De Nederlandse dames zitten in een poule met Kroatië, Slowakije en Zweden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.