Home / archiefcentraal / urker mannen ensemble in juli naar raalte

urker mannen ensemble in juli naar raalte

Het bekende Urker Mannen Ensemble verzorgt op dinsdag 14 juli een concert in de Plaskerk in Raalte. Het ensemble, onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink, brengt een divers programma dat uiteen loopt van klassieke kerkmuziek tot Amerikaanse spirituals. Martin Mans bespeelt het orgel en begeleidt en improviseert op tal van bekende thema’s.

Via Salland Centraal kun je met korting naar dit concert. Voor 15 euro kan je naar binnen, terwijl toegangskaarten normaal 22,50 euro kosten. Als je toegangskaarten voor dit concert bestelt via de officiële website van het Urker Mannen Ensemble, dan krijg je met de actiecode ‘ZZ55’ een korting van 7,50 euro. Kaarten kunnen ook besteld worden via 0525-684819, houd dan de actiecode ook bij de hand. Het concert in de Plaskerk begint om 19.30 uur.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.