unieke fotos van pony driving salland

“Het was een enorm gebeuren, goed georganiseerd, veel deskundig publiek, internationaal ook, de voertaal was zo nu en dan Duits.” Fotografe Annet van Raalten kwam helemaal enthousiast terug uit Giethmen waar dit weekend Pony Driving Salland gehouden wordt. “Als het beweegt, met wat waterspetters erbij, dan ben ik helemaal in mijn element.” De foto’s zie je in de reportage bij dit artikel.

Aan de menwedstrijd Pony Driving Salland doen zestig van de beste enkel-, twee- en vierspan ponymenners van de wereld mee. De entree is gratis. En je kunt er vandaag ook nog terecht. Vandaag is zelfs parkeren gratis.

Wie nog een kijkje wil nemen moet in Giethmen zijn, aan de voet van de Lemelerberg. Je ziet de complete Nederlandse top die het opneemt tegen deelnemers uit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Zweden en de Verenigde Staten.

Meer foto's