tweede pleinmarkt bij de parabool heeten

Bij het textielatelier van Stichting De Parabool in Heeten wordt zondag 14 juni voor de tweede keer een pleinmarkt gehouden. De bezoekers kunnen diverse producten, die zijn gemaakt door de cliënten van De Parabool, kopen. Denk hierbij aan kinderkleding, geweven producten, schilderijen, kaarsen en tuinartikelen van hout.

Verder zijn er diverse kramen op het gebied van kunst- en tuindecoratie, accessoires in Franse stijl, sieraden, glas in lood, geborduurde producten, cadeauartikelen en houten speelgoed. Voor kinderen zijn er ook leuke activiteiten, zoals schminken en kaarsen verven. Daarnaast is er een terras en kun je er ook een ijsje kopen. De pleinmarkt duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Locatie is het pleintje achter het textielatelier aan de Hademanstraat 1b in Heeten. Voor meer informatie kun je bellen naar 0572-380774 of mailen naar textiel@deparabool.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.