tweede editie band battle op brouwersplein

Denk je lid te zijn van de beste band uit Salland? Doe dan mee aan de Band Battle op Stöppelhaene-donderdag, 27 augustus. Gezamenlijke horecaondernemers op de Grote Markt en De Plas in Raalte tekenen – onder regie van het boekingsbureau van Ruud Hendriks – net als vorig jaar voor deze wedstrijd op het Brouwersplein.

Vier bands staan op de 27ste op het podium. Wil je daar bij zijn, dan kun je je aanmelden via book@cheapbookings.nl. Geef de naam van de band, een biografie, bandfoto, repertoirelijst en naam, telefoonnummer en mailadres van de contactpersoon door. De aanmeldingen dienen uiterlijk 8 juli binnen te zijn. Alle bands ontvangen voor 15 juli bericht of ze zijn geselecteerd voor deelname en ontvangen een deelnameformulier. Deelname is geheel kosteloos.

Haal je de voorselectie en mag je het podium op voor een optreden van drie kwartier, dan ding je live-on-stage mee naar de prijs van de vakjury en een prijs van het publiek. Die publieksprijs is een wisselbeker, vorig jaar gewonnen door Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Jokes. Deze inmiddels bekende formatie zal de wisselbeker tijdens de tweede editie komen verdedigen en is dus in ieder geval één van de vier bands.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.